Over Odds & Ends Studio.

ODDS & ENDS begon haar verhaal in 2016 als een fysieke concept store waar je terecht kon voor een totaal kleding, accessoires, workshops, fotografie, live muziek, make up en hairstyling. Voor Miek was dit de ideale manier om haar creatief ei kwijt te kunnen.

Na 2 jaar deze winkel met hart en ziel te runnen besefte ze dat ze zich volledig wilde concentreren op datgene waar ze het verschil in kon maken, namelijk haar services. Daarom koos ze ervoor om de fysieke winkel te sluiten en haar services aan te bieden in een rustige afgesloten omgeving.

ODDS & ENDS Studio staat er voor gekend om haar klantjes een VIP behandeling te geven. Miek staat steeds met een glimlach klaar en wil enkel het allerbeste voor haar klantjes.

Ontmoet het team.

Miek

Miek

Creatieve duizendpoot en zaakvoerder van Odds & Ends. Met hart en ziel werkt ze elke dag aan haar zaak en het is haar doel om op iedere klant een lach op het gezicht te toveren.

Leen

Leen

Vrolijke flapuit met een hart voor pedicure. Houdt ervan om mensen in de watten te leggen en om contacten te leggen met anderen. Met haar ervaring in organisatie en administratie is ze een pareltje voor het team.

Lewie

Lewie

Luidkeelse receptioniste die baas is over het salon. Met haar nieuwsgierige karakter onmogelijk om onopvallend haar te passeren. Toch staat ze steeds te springen om jou te ontmoeten.

Joshua

Joshua

Nieuw bij Odds & Ends: Webdesign op maat.

Samen bouwen we aan jouw nieuwe online uithangbord
Meer info

Social media.

Content creator

We weten allemaal dat social media erg belangrijk is bij een onderneming. Toch slagen velen er niet in om opgemerkt te worden bij potentiële klanten. Niet iedereen beschikt namelijk over alle tools om goede content te creëren. Dit vraagt niet alleen veel tijd, maar ook professioneel materiaal en kennis. Met mijn ervaring als content creator wil ik jullie graag verder helpen.

Music was my first love...

Ik krijg regelmatig de vraag wat ik eigenlijk studeerde omdat ik een beetje een manusje van alles ben.

Wat velen niet weten is dat ik  aan het Conservatorium te Gent studeerde als uitvoerende muzikant zang aan de jazz/pop afdeling. Het was dan ook mijn grootste droom om op grote podia te staan en mensen te entertainen. 

Na enkele jaren daar gestudeerd de hebben besloot ik toch om het wat kleiner aan te pakken en begon in met het zingen op huwelijken, recepties, bedrijfsfeestjes, … 

Daar haal ik dan ook enorm veel energie uit en ik vind het absoluut heerlijk om te doen! 

Ben je benieuwd naar enkele nummers en covers die ik doorheen de jaren bracht? 
Hieronder alvast een voorsmaakje van wat jij kan verwachten van mij! 

 

Contact.

Adres

Beauty salon

Workshops & fotoshoots

Openingsuren

Enkel op afspraak

Contactgegevens