Veelgestelde vragen

Een sessie bij mij boeken is eenvoudig. Zoek de “contact” pagina onderaan en vul het formulier in. Je kan me ook rechtstreeks e-mailen op info@oddsandends.be

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Dit kan, afhankelijk van de situatie, een beetje korter of langer duren tot ik zeker ben dat ik voldoende goede en afwisselende foto’s heb gemaakt.

Bij de pagina ‘fotografie’ vind je bij elk onderdeel de prijzen per shoot en wat er allemaal is inbegrepen. Ook heb ik een aparte pagina met ‘specials’ waar bepaalde concepten in worden uitgewerkt zoals Kerst, Boudoir, Halloween,…  Mocht je toch iets anders in gedachten hebben of een eigen idee willen uitwerken, aarzel dan niet om mij te contacteren en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Doorheen de jaren heb ik al heel wat leuke plekjes ontdekt die kunnen dienen als toffe shoot locatie. Afhankelijk van wat jullie in gedachten hebben, pas ik mijn locatie aan. Heb je zelf een super leuk plekje waar je de fotosessie wil laten doorgaan? Geen probleem, ik pas me graag aan!

Wil je liever je fotoshoot binnen laten doorgaan? Geen probleem, met mijn lifestyle fotostudio in Herentals heb ik de ideale locatie gecreëerd voor spontane, ongedwongen foto’s in studio. Ook is er de mogelijkheid om met diverse achtergronden te werken voor een meer ‘klassieke’ look. 

Aangezien de meeste fotosessies al een hele tijd op voorhand worden ingepland, hebben we niet altijd zicht op hoe het weer die dag zal zijn. Daarom hou ik steeds mijn weerapp enkele dagen voor de shoot goed in de gaten om te zien of het haalbaar is om te shooten. Bij bewolkt weer gaat de shoot altijd door, enkel bij regenweer zullen we samen een ander moment inplannen. Ook is er de mogelijkheid om de fotoshoot alsnog binnen in de studio te laten doorgaan. 

 

Ikzelf ben een sociaal en open persoon en zal altijd proberen om foto’s te maken op een ongedwongen en spontane manier. Ik probeer iedereen altijd snel op zijn gemak te stellen en help jullie bij het ‘poseren’ zodat je geen stress hoeft te hebben over hoe je je moet gedragen voor de camera. 

 

Zo’n 2 dagen na de fotoshoot mag je een eerste preview verwachten met twee afgewerkte beelden die ik digitaal aanlever als extraatje bovenop jullie gekozen pakket. Dit omdat ik weet hoe hard het bij jullie kriebelt om alle foto’s te zien en zo hebben jullie toch al iets om op te teren tijdens het wachten. Zo’n 4 weken (uitgezonderd huwelijken) na de fotoshoot mag je de overige beelden verwachten in een online galerij die beschermd wordt met paswoord. Deze kan je zelf doorsturen naar vrienden/familie/… om je te helpen kiezen uit al die leuke beelden. Er is ook de mogelijkheid om extra beelden aan te kopen indien gewenst.

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt die bij elkaar past. Vermijd drukke prints en felle kleuren maar kies voor zachte tinten die elkaar aanvullen. Heb je totaal geen idee van wat ik hiermee bedoel? Lees er dan alles over in onze ‘style guide’.