Odds & Ends is met verlof van 26/02 tot 7/03.
Bestellingen worden vanaf dan weer verzonden.
Tot snel!

Miektime-275

beauty services

P.S. I hope you feel beautiful today

Je goed voelen in je vel is heel belangrijk. Toch mogen we de natuur ook af en toe een handje helpen met wat extra make up, een mooi kapsel, schitterende nagels, fluffy wimpers of strakke wenkbrauwen. Mijn doel is om van jou de beste versie van jezelf te maken, zonder te overdrijven.

I make people beautiful,
what's your superpower?

01

The master builds up large colored eyelashes to the client. Immerses the material in black glue

Lashes

Je rolt niet iedere dag even fris en fruitig uit bed maar gelukkig helpen mooie wimpers om je ogen te doen stralen. Hou je het liefst zo naturel mogelijk, zonder al te veel bijwerkingen? Dan kan een simpele Lash Lift al wonderen doen. Ben je eerder het type dat wat extra volume of lengte kan gebruiken? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou.

Prijzen beginnen bij € 45,00

02

elise+jeroen_00082

Make up & Hairstyling

Ook jij ziet er stralend uit met enkel een laagje mascara of streepje eyeliner maar soms mag het net iets meer zijn. Voor iedereen die meer wilt dan een standaardlook ben je bij Odds & Ends aan het juiste adres. Mooie make up en een nonchalante hairstyling zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en als je straalt van binnenuit, zie je dat extra hard aan de buitenkant! 

Prijzen beginnen bij € 40,00

03

Henna, houseplant and tools for eyebrows correction on light background

brows

Wenkbrauwen zijn de ziel van het gelaat. We drukken er onze emoties mee uit en ze geven definitie en diepte aan het gezicht. Niet iedereen is gezegend met de perfecte wenkbrauwen van nature maar gelukkig kunnen wij daarbij helpen!

Prijzen beginnen bij € 25,00

04

Stylish pastel beige Nails holding knitted wool material

nails

Verzorgde nagels zijn de droom van elke vrouw. Toch is het niet altijd gemakkelijk om deze goed te onderhouden. Ze breken af, scheuren in en vervelende velletjes geven je nagels en vingertoppen een onverzorgde look. Met een simpele manicure in combinatie met gellak of gelnagels is dit probleem voor goed van de baan.

Prijzen beginnen bij € 50,00

05

close up of beauty woman smile to you with health teeth and color samples tool for bleaching treatment

Een stralende glimlach willen we allemaal! Helaas zijn niet alle tanden even mooi wit en dit kan ervoor zorgen dat je je onzeker voelt over je glimlach. Gelukkig hebben we hiervoor de ideale oplossing! Met de Whitening behandeling van Pomm Cosmetics bleken we de tanden op minder dan 30 minuten!

Prijzen beginnen bij € 79,00

06

Odds & Ends-402

WORKSHOPS

Natuurlijk is het leuk om je haren of make up te laten verzorgen door iemand anders maar soms kan het toch ook echt wel handig zijn om dit zelf te kunnen. Nooit nog een bad hair day met onze haar workshops of verkeerde make up keuze met onze make up workshop.

PRIJZEN BEGINNEN BIJ € 49,00

Client Love

testimonials

let’s celebrate

laten we er een feestje van maken

Op zoek naar een unieke teambuilding of vrijgezellenfeest? Je kan onze workshops ook privé boeken vanaf 4 personen. Ook is er dan de mogelijkheid om cava en hapjes bij te boeken voor slechts € 15,- per persoon extra!