Odds & Ends is met verlof van 26/02 tot 7/03.
Bestellingen worden vanaf dan weer verzonden.
Tot snel!

Hey, Ik ben jouw all-in-one deal

Ik weet nog hoe vaak ze vroeger tegen me zeiden: Miek, je kan niet alles doen wat je leuk vindt. Je gaat écht wel moeten kiezen… Maar hoe kan je kiezen als je alles even leuk vindt?! Mijn passies en interesses lopen ver uit elkaar maar toch geloof ik erin dat alles wel te combineren valt. Als echte ADHD’er heb ik nood aan veel afwisseling en deze vond ik meer dan ooit door in 2016 mijn eigen zaak op te richten. Ik ben een echte vechter en heb al heel wat watertjes doorzwommen om te staan waar ik nu sta. Ik ben dan ook enorm trots dat ik mijn niet-zo-doorsnee weg heb gevonden in deze maatschappij en hoop hiermee te laten zien dat het helemaal oké is om niet in een vakje thuis te horen en gewoon je eigen ding te doen.

meet miek

Miek

Jong geleerd is oud gedaan

Al van jongsaf ben ik enorm gepassioneerd door muziek. De hele dag liep ik te zingen of speelde ik piano, zelfs tot vervelens toe! Het was dan ook mijn grote droom om op de grootste podia te staan en een superster te worden. Kleine meisjes worden groot en zo maakte mijn droom plaats voor realiteit. Zo studeerde ik aan het Conservatorium in Gent voor popzang maar besefte ik al snel dat een echte muziekcarrière niet voor mij was weggelegd. Toch bleef ik veel met muziek bezig en zing ik regelmatig op evenementen en bruiloften.

Hoewel ik als kind een echte deugniet was en er vrij jongensachtig uitzag, werd tijdens mijn puberteit al snel duidelijk dat ik enorm gepassioneerd was door alles wat met make up en hairstyling te maken had. Uren bekeek ik Youtube filmpjes en oefende ik op mezelf en mijn vriendinnetjes tijdens het klaarmaken voor een fuif. Na mijn studies volgde ik een intensieve opleiding bij MUD Antwerpen om alle kneepjes van het vak te leren en mijn kennis te optimaliseren. Ondertussen maakte ik al honderden bruidjes klaar voor hun grote dag en 

Get to Know Me

1. ik richtte mijn eerste bedrijf op

toen ik 18 jaar was

2. mijn favoriete persoon op aarde is

mijn soon to be husband Joshua

3. ik kan niet zonder

mijn furbaby’s Lewie & Maurice

4. Wanneer ik niet werk, hou ik van

sporten of wat bijslapen

5. het beste advies dat ik kan geven is

you do you

6. waar ik nog van droom

een reis maken naar Bali

7. wat mij typeert is

mijn sociale karakter, pure chaos en impulsiviteit

fotografie

I Am Woman - Jolien-17

bekijk het

Preview

bekijk mijn

Odds & Ends-455

huur de

join the list

Miektime-275

Never Miss an Update

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.