Odds & Ends is met verlof van 26/02 tot 7/03.
Bestellingen worden vanaf dan weer verzonden.
Tot snel!

Miek

let’s make memories

Because every picture has a story to tell

Mijn liefde voor fotografie begon in mijn jeugdjaren. Met een compacte camera en een gratis bewerkingsprogramma maakte ik van elk moment foto’s. Ik schuimde het internet af naar tips en tricks en kocht mijn eerste spiegelreflexcamera zo’n 10 jaar geleden. Duizenden foto’s later nam ik de stap naar de professionele wereld en met knikkende knieën fotografeerde ik mijn eerste opdrachten. Ondertussen vind ik het heerlijk om onvergetelijke momenten vast te leggen en tastbaar te maken. Het leven flitst voorbij maar een foto zorgt ervoor dat speciale momenten altijd dichtbij blijven.

every moment matters

En dat is exact wat ik wil bereiken met mijn fotografie. Unieke momenten vastleggen zodat je ze een leven lang kan koesteren. Ik hou van spontane beelden die een verhaal vertellen en je authentieke zelf weergeven. Geen stijf gedoe of overgeposeerde foto’s maar helemaal jij! Of je nu kiest voor een indoor sessie in de studio of op locatie, ik zorg voor het perfecte plaatje. Met een uitgebreide collectie aan jurken en accessoires uit onze client closet ben je altijd gerust dat ook je outfit helemaal tot zijn recht komt op de beelden.

We are making photographs to understand what our lives mean to us

Ik kan niet wachten om jouw sessie op beeld vast te leggen! Ik enorm veel tijd en liefde gestoken in mijn fototraject waarbij ik een eigen stijl creëerde om jouw mooiste momenten in weer te geven. 

investeer in jezelf

Preview

Hoe werkt het?

01

Boeking & contract

Alle boekingen worden vastgelegd via e-mail. Wanneer je fotoshoot wordt ingeboekt zal je een contract toegestuurd krijgen en ontvang je een voorschotsfactuur.

02

Fotoshoot

Tijd voor het echte werk en om je favoriete momenten vast te leggen. Een standaard shoot neemt ongeveer één uur in beslag maar bij newborns kan dit 2 à 3 uur in beslag nemen. Ik stop pas met fotograferen als ik zeker ben dat ik alles heb om een mooi resultaat neer te zetten.

03

online galerij

Na de fotoshoot is het even geduldig wachten op de afgewerkte beelden. Na zo’n 4 weken mag je een online galerij verwachten met persoonlijke inlogcode. In ieder pakket zitten standaard enkele digitale afbeeldingen inbegrepen maar er is ook de mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen.

a success story

"I AM WOMAN! En wat voor één…"

ontdek de mogelijkheden

Odds & Ends-519

new life

Het begin van een nieuw leven is altijd magisch. Deze sessie vindt plaats binnen de 14 dagen na de geboorte waarbij ik de nadruk leg op het kersverse gezinsgeluk.

 

Willemijn & PJ-285

love and other stories

Deze shoots zijn ideaal voor iedereen die een bepaalde gebeurtenis wil laten vastleggen. Denk hierbij aan een gezinsshoot, zwangerschap, koppelshoot, communie, …

Huwelijk Tine & Wouter-145

wedding

Een huwelijk is een van de belangrijkste mijlpalen in je leven. Met mijn ongedwongen manier van fotograferen breng ik jullie mooiste dag in beeld.

branding

business

Jezelf laten zien op social media en personal branding waren nog nooit zo belangrijk. We bespreken samen je ideeën zodat we kunnen laten zien wat jouw business zo uniek maakt.

Branding Isabelle - SELF-102

pakket opties

newborn

brons

249 incl. BTW
 • enkel foto's van je kleine spruit
 • fotosessie van 2 uur
 • 3 afgewerkte beelden in HR inbegrepen
 • online galerij
 • stoefboekje

zilver

299 incl. BTW
 • Foto's van zowel baby als ouders
 • Fotosessie van 2-3 uur
 • 5 afgewerkte beelden in HR inbegrepen
 • online galerij
 • stoefboekje

goud

349 incl. BTW
 • Foto's van het hele gezin
 • fotosessie van 3-4 uur
 • 8 afgewerkte beelden in HR inbegrepen
 • online galerij
 • stoefboekje

Veelgestelde vragen

Een sessie bij mij boeken is eenvoudig. Zoek de “contact” pagina onderaan en vul het formulier in. Je kan me ook rechtstreeks e-mailen op info@oddsandends.be

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Dit kan, afhankelijk van de situatie, een beetje korter of langer duren tot ik zeker ben dat ik voldoende goede en afwisselende foto’s heb gemaakt.

Doorheen de jaren heb ik al heel wat leuke plekjes ontdekt die kunnen dienen als toffe shoot locatie. Afhankelijk van wat jullie in gedachten hebben, pas ik mijn locatie aan. Heb je zelf een super leuk plekje waar je de fotosessie wil laten doorgaan? Geen probleem, ik pas me graag aan!

Wil je liever je fotoshoot binnen laten doorgaan? Geen probleem, met mijn lifestyle fotostudio in Herentals heb ik de ideale locatie gecreëerd voor spontane, ongedwongen foto’s in studio. Ook is er de mogelijkheid om met diverse achtergronden te werken voor een meer ‘klassieke’ look. 

Aangezien de meeste fotosessies al een hele tijd op voorhand worden ingepland, hebben we niet altijd zicht op hoe het weer die dag zal zijn. Daarom hou ik steeds mijn weerapp enkele dagen voor de shoot goed in de gaten om te zien of het haalbaar is om te shooten. Bij bewolkt weer gaat de shoot altijd door, enkel bij regenweer zullen we samen een ander moment inplannen. Ook is er de mogelijkheid om de fotoshoot alsnog binnen in de studio te laten doorgaan. 

Ikzelf ben een sociaal en open persoon en zal altijd proberen om foto’s te maken op een ongedwongen en spontane manier. Ik probeer iedereen altijd snel op zijn gemak te stellen en help jullie bij het ‘poseren’ zodat je geen stress hoeft te hebben over hoe je je moet gedragen voor de camera. 

Zo’n 2 dagen na de fotoshoot mag je een eerste preview verwachten met twee afgewerkte beelden die ik digitaal aanlever als extraatje bovenop jullie gekozen pakket. Dit omdat ik weet hoe hard het bij jullie kriebelt om alle foto’s te zien en zo hebben jullie toch al iets om op te teren tijdens het wachten. Zo’n 4 weken (uitgezonderd huwelijken) na de fotoshoot mag je de overige beelden verwachten in een online galerij die beschermd wordt met paswoord. Deze kan je zelf doorsturen naar vrienden/familie/… om je te helpen kiezen uit al die leuke beelden. Er is ook de mogelijkheid om extra beelden aan te kopen indien gewenst.

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt die bij elkaar past. Vermijd drukke prints en felle kleuren maar kies voor zachte tinten die elkaar aanvullen. Heb je totaal geen idee van wat ik hiermee bedoel? Lees er dan alles over in onze ‘style guide’.