Algemene voorwaarden

1.
Foto en video gemaakt door Odds & Ends kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website en social media. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen.

2.
De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

3.
De foto’s worden pas bewerkt en de galerij met foto’s wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. Indien de sessie niet volledig betaald is binnen 30 dagen, worden de foto’s gearchiveerd en kunnen ze enkel nog verkregen worden mits een toeslag.

4.
Een fotosessie van Odds & Ends wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. Bij volledige betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

5.
De foto’s worden geleverd in jpg formaat en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

6.
Uit alle gemaakte foto’s maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen onder geen beding verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto’s kunnen verkregen worden op aanvraag.
Overige bewerkingen zijn enkel mogelijk indien het bijbestellingen van de foto’s betreft.

7.
De gekozen foto’s worden in hoge en lage resolutie doorgemaild via WeTransfer. Deze foto’s in klein formaat zijn beschermd met een watermerk en mogen enkel in die staat hergebruikt worden. Indien ze gepost worden op facebook of andere sociale media, mag het watermerk er onder geen beding afgesneden worden.
De onbeschermde foto’s in hoge resolutie zonder watermerk mogen niet gepubliceerd worden op sociale netwerksites, enkel de daarvoor bedoelde foto’s met watermerk mogen hiervoor gebruikt worden.

8.
Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering.

9.
Bij het annuleren van een cakesmash sessie binnen de 48u voor de shoot, zal de cake in rekening worden gebracht.