Odds & Ends is met verlof van 26/02 tot 7/03.
Bestellingen worden vanaf dan weer verzonden.
Tot snel!

Odds & Ends-453

lets get started

sharing is caring

Niet iedereen heeft de luxe zoals ik om een volledige studio steeds ter beschikking te hebben. Om zelf niet al te veel risico en vaste kosten te hebben, kiezen de meeste freelancers ervoor om geen eigen studio te huren. Toch kan het handig zijn om ook een indoor aanbod aan je klanten te voorzien. Aangezien ik niet iedere dag mijn studio gebruik en deze te mooi is om niet te gebruiken, deel ik hem graag met jullie!

over de workshopruimte

voor ondernemers

over de fotostudio

voor fotografen

Whatever is good for your soul, do that

Of je nu een hobbyfotograaf bent, fotograaf in bijberoep of hoofdberoep, iedereen is welkom in mijn studio. Met zo’n 70 vierkante meter is de fotostudio en totale oppervlakte van 200 vierkante meter is het een ideale plaats voor creatievelingen die hun werk graag binnen verderzetten.

Je kan deze studio huren per dag of dagdeel. Dit kan in combinatie met de workshopruimte maar kan ook apart gehuurd worden.

studio time

Newborn Julie-6

How it Works

01

Boeking + contract

Online of via e-mail leg je de gewenste datum vast en wordt er een contract opgemaakt dat beide partijen dienen te ondertekenen. Dit contract is er om beide partijen te beschermen. Ook zal er een factuur worden opgemaakt met de huurprijs.

02

it’s all yours

De dag zelf kom ik de studio open maken of ben ik al ter plaatse aanwezig. Jij mag tijdens je huurperiode helemaal je gang gaan en al het materiaal dat ter beschikking staat gebruiken. 

03

huisregels

Na afloop kom ik de studio afsluiten en zorg jij ervoor dat alles terug op zijn oorspronkelijke plaatst staat.  Indien er iets gewassen moet worden uit de client closet geef je dit aan mij zodat ik het in de wasmachine kan steken.

a success story

“wat een prachtige studio”

Tijdens de Kerstperiode mocht ik gebruik maken van de mooie studio van Odds & Ends. Geen gedoe om alles nog te moeten aankleden want alles was tot in de kleinste detail voorzien. Er was voldoende licht en er waren meerdere settings die ik kon gebruiken. Het was heel aangenaam om in deze studio te fotograferen en de fotos werden een heus feestje. De ontzettend lieve gastvrouw Miek was ook aanwezig en stond ons op alle vlakken met raad en daad bij. Niks was teveel. Alvast super content van de studio.

prijzens

en Opties

Workshopruimte

vanaf € 75 excl. BTW
 • lange tafel
 • gemakkelijk bereikbaar
 • gevulde frigo
 • gratis wifi

fotostudio

vanaf € 195 excl. BTW
 • client closet
 • verschillende settings
 • fliters, daglichtlampen,...
 • bohemian aankleding

combo

vanaf € 265 excl. BTW
 • studio van 200 veriakante meter ter beschikking
 • koffie apparaat
 • 2 aparte ruimtes

Online boeken